Ahmet Hoca


bigün şöyle bişey oldu, Liseyi Çınarlı Anadolu Teknik lisesinde okuyordum. 12 Eylül zamanında okulda çoook kötü olaylar olmuş, taa o zamanlardan beri aynı müdür var. Nasıl despot, nasıl asabi, nasıl katı anlatamam. Aynı durum bazı hocalara da yansımış tabi. Törende bırak konuşmayı, kaşını bile kaldıramazsın yani, o derece...

Elektrik bölümünün bir hocası vardı, yumrukla karışık tokat atardı elinin ayasıyla. Matrix filmindeki gibi vurduğu çocukların 3-4 metre fırladığını hala hatırlarım. *Neyse ben hiç dayak yememiştim o hocadan. Mıntıka temizliği yaptırırlardı. Ana binadan, bölüme yürürken sıra halinde yoldan çöp toplatırdı.

Bigün haber geldi, bizi seven hocalardan Ahmet Hoca, bizim sınıfa laf eden başka bir hocaya girişmiş ve fena pataklamış :) acayip gurur duymuştuk. Ahmet Hocanın gözbebeği sınıftık, ve kimseye laf ettirmezdi. Sonradan gazetede yılın en gaddar öğretmeni seçildiği haberini okuduk.
İşte haber:

En gaddar öğretmen

Çınarlı Anadolu Teknik Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olan Ahmet XXXXX , 9-A sınıfına girdiğinde yerde ezilmiş leblebilerle karşılaştı. Bunları kimin yaptığını sorduğunda Ü.T arkadaşları arasından bir adım öne çıktı. Gaddar öğretmen, öğrencisine yere çöküp ezilmiş leblebileri yalama cezası verdi. Cezasını çeken (!) Ü.T'ye post travmatik stres tanısı kondu.

haberin linki burada

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright 2009 bigün şöyle bişey oldu. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator