Çocuk da Yapamadım, Kariyer de

Beni tanıyanlar bilir, sürekli söylerim... çocuk da yaparım, kariyer de, türk genç bayanları için üretilmiş en tehlikel cümledir diye :)
hatta bununla ilgili bir de yazım var blogda, bu adreste, tıklayın okuyun okumadıysanız ...

Sabah yataktan daha çıkmadan, yarı gözüm açık, cep telefonundan maillerimi kontrol ederken, babamın mailini farkettim. Blogumun sıkı takipçisi ve hatta malzemesi olduğu için :) bana pandora kitapevinin bir linkini yollamış.

Kitabın adı "Çocuk da yapamadım, kariyer de" :) Vefa Enver yazmış, kendisini tanımam, ama facebookda buldum bir mesaj atacağım.
Kitabın özeti de var,
"Kariyer de, çocuk da yapma hayaliyle yola çıkmış olan üç kız arkadaş, otuzlu yaşlarına geldiklerinde ikisini de beceremediklerini fark ederek dehşete düşerler. Bu gidişata bir dur demenin vakti gelmiştir ama nereden başlayacakları hakkında en ufak bir fikirleri de yoktur. Gününü gün eden, gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiren, seksi ve erkeklerin karşı koyamadığı Sibel, hayatını doludizgin yaşarken geride bıraktığı kırık kalpleri hiç umursamaz. Ama avcı av olunca işler değişir. Aslı ise Sibel'in tam tersine, ilişkilerinde bencillikten uzak ve son derece özverilidir. Ürkek güzelliği ve sevilmeye duyduğu ihtiyaç onun sonunda hep üzülen taraf olmasına neden olmaktadır. Ahu iş hayatında emin adımlarla ilerlerken, kim bilir kaç kişinin üstüne basarak başarı merdivenini tırmanmıştır. Hatta buna aynı evi paylaştığı sevgilisi Can da dahildir. "

Kitap okuyamayan biri olarak, galiba okuyacağım bir diğer kitap bu olacak :)

satın almak isteyenlere linki burda


1 comments:

hornethido said...

sex and the city de izliyosundur sen kesin :)

Post a Comment

 
Copyright 2009 bigün şöyle bişey oldu. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator